14 mars, 2008

Lazy-livet

Eg har litt forskjellige tankar om å skulle bo ein del i Lazy framover våren. Det er litt tungvint uten sanitæranlegg med dusj (eg vert nok flittig brukar av svømmehallen i Molde...), det er litt kaldt, og det er ikkje veldig god plass. Men når ein får sånne morgonar som eg fekk i går da føler ein seg berre som verdens heldigste som får bo der!
Det var full sol, og eg kunne sitte lenge i sola og nyte frukost med nystekt brød :) Ja livet i Lazy har sine gode fordelar!
Også er det så deilig å vite at det vert berre varmare og varmare, det er ikkje SÅ lenge til det er varmt nok til å morgonbade, gleder meg!
Eg tar forresten gjerne imot besøk, her er det soveplass til tre til, og eg er alltid klar for å stikke på ein liten seilas, bli med da ;)
Havna har ikkje dusj, men den har veldig fin utsikt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Deeeilig!!! Så fint altså, e har løst t å kåmmå! Minj e vet itj helt når... E æ stadig sjå d i tankanj da, minj d bli lexom itj helt d sommo som å vårrå sammen mæ d på årntle! Du ska itj t Oppdæl en tur i påska da? Kanskje oss kan tå en tur i skianlægget en dag??? JAAA! D ha verre fint d! GOOOD PÅSK! Gla ti d:) Klæm frå Siri

Marie sa...

JA! go idè, vi stikk t Oppdal :)

Anonym sa...

Ka ska man me dusj når man har utsikt?! SÅ utruli lurt at du årna dæ shøl som startsie, å i tillægg e så go på å oppdatere å utdype interessange opplevelsa å tanka i live ditt- rætt å slætt vældi kjækt å få ta del i. Tusn takk for pratn hær om dagen, æ kjenne bare æ e så vælsigna som har en vænn som en kan dele så mye finurlige tanka å finæssa me, å som hålle mæ ut shøl om æ e litt teit t tider. storsver klæm HannaBannana

Anonym sa...

hovr ligger Lazy nå, på skåla eller? Jeg kommer gjerne en tur, når du er tilbake fra påskeferie.

klem liv anne