07 desember, 2007

Eksamenstid

Nils Ingar har stort sett snuten ned i ei bok for tida, og eg trudde han var veldig flink heilt til eg såg litt grundigare etter...

11 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha!! Det er bra at du kobler av litt også, Nils Ingar:)

Anonym sa...

AVSLØRT!!

Nils Ingar sa...

jada,jada... ;)

Ieah sa...

NYKLIPT! :D
Gratulere me "ny" sveis ?! :)

arnedro sa...

Det har sikkert noko med makroøkonomi i mikrokosmos å gjere. Det er så mykje som skal analyserast av kjøpepress i eit sosialøkonomisk perspektiv med teikneseriar og julehandelelens påvirkning på nasjonalbudjettet.

John Gudmund sa...

held me pappa på den her! at nils ingar skulle værra så unasvarlig å useriøs at han les d e trur e pondus kan e aldri sjå for me han gjør..så hans motiv e garrantert godt begrunna!

Marie sa...

Venter på svar fra Nils Ingar her... Tenke nok det kjem ein go grunn ja... :)

Marie sa...

Bladet e Asterix og Obelix, han hadde ein forsvarstale her ein dag der har kobla dei opp mot pensum, men e kan ikkje nok fremmedord t å kunne gjengi talen... (Sjølv om eg har lært ein del av å hjelpe han me pugginga)

Nils Ingar sa...

Altså... Eit av kapitla eg har lest (ferdig i dag!!!) i organisasjon er då om makt (å overvinne motstand for å oppnå eit ønska mål/resultat) og konflikt. Og eg kan vanskeleg sjå for meg eit betre eksempel på det enn Asterix og Obelix. Nyttig kunnskap til eksamen i dag der eg blandt anna gjorde rede for dei ulike maktbasane. FERDIG!!

Marie sa...

Litt for simpelt svar, du har jo pugga fremmedord i lange tide, også benytta du deg ikkje av eit einaste eit på bloggen! *sjokkert!*
Det kjem stort sett fremmedord frå munnen til Nils Ingar for tida, reknar med at det går over no som eksamen er over, ENDELIG!

Nils Ingar sa...

kvifor bruke framandord når det er så mange adkvate substitutt?