24 november, 2007

Adventskalender! :)

Eg har fått adventskalender frå Elise!

TUSEN TAKK Elise!
No gledar eg meg til advent... :)

Ellers vil eg benytte anledninga til å tipse alle som snart skal pakke inn pakker (reknar igrunn med at det er dei fleste...) om å gjere som Elise: Pakk gavene inn i vanlig papir eller "gråpapir", for det papiret kan ein kaste i papiravfallet, og det er mykje meir miljøvennlig... Vanlig gavepapir er restavfall.
Dessuten ser gåvene minst like spanande ut når dei er pakka inn i for eksempel kart :)

5 kommentarer:

John Gudmund sa...

genialt me kartpapir! tøfftøff!

Marie sa...

Ellers har Elise lært meg at tegneserieblad er heller ikkje så dumt gavepapir, da kan ein jo også ha det artig med å lese bladet før ein pakkar inn gåvene :)

Anonym sa...

værsågod! Bare hyggelig å sitte på mørke kvelder å pusle med julekalender. Nesten tilbake i Lazy omtrent på denne tida for 1 år sia. Elles hvis man har glemt å reservere seg mot å få telefonkatalogen dumpende ned i postkassa, er den helt genial å pakke ting inn i, bortsett fra at hvis det er spisse kanter på det du skal pakke inn har det en tendens til å gå hardt utover det skjøre papiret:)

Anonym sa...

Veldig bra ide. Jeg bør nok bruke noe kjedeligere enn tegneseriepapir, ellers kommer det nok til å være fare for mytteri i "Nestua" på Drøpping. Jeg får jo aldri pakket inn noen gaver før etter middagen julaften, mens Arne er i fjøset. Tenker stadig på å forbedre meg der...

Marie sa...

Nils Ingar og eg satt ein kveld og snakka om juletradisjonar, og blant tradisjonane på Drøpping var at du skulle pakke inn julegåvene etter middagen :)