14 november, 2007

Liten blomst i mørketida...

Plutselig hadde det komme blomster i vinduskarmen, trivelig :)
Eg har aldri før sett blomster på ein "Grønnrand", da bli det ekstra stas!

5 kommentarer:

elise sa...

Marie!!! Jeg er fortsatt litt flau for at jeg bomma på dagen din. Men det var uasett kjempekoselig å få snakke så lenge med deg. Føler meg litt priviligert... Utrolig glad i deg og gleder meg vilt til nyttårshelga!!

Anonym sa...

Hej Marie! Nu blev jag lite osäker... I min kalender står det att det är den 15:e du fyller år. Är det rätt och riktigt? I vilket fall vill jag gratulera sig så mycket :) Det ser härligt ut med snö på bilderna... Jag var i Uppsala utanför Stockholm i helgen, och där hade det kommit cirka 10 cm snö. Det var såå vackert och räckte för att jag skulle gå runt och vara smålycklig och längta till skidturer och annat friluftsliv :) //Massa födelsedagskramar från Theres

Anonym sa...

Tjohei!
Gratulerer med dagen! Såg det stod i Vårt Land i dag :) Håpar dagen vert god!
Klem frå meg :)

Anonym sa...

hurra for deg:) synd jeg ikke fikk blitt med på feiring... kos

Marie sa...

Tusen takk Theres, Åslaug og Anne! Trivelig å bli huska på ;)
Elise: Syns d va enda meir stas at du ringte den 14. og eg lover deg at eg ikkje er i tvil om at du veit at det egentlig er den 15... :)
Anne: Det var dumt at du ikkje var med, men sånn er det vel for dei som må jobbe... Uansett veldig trivelig å treffe dine tre kjære ;) Og tusen takk for målbåndet, hadde bruk for det allerede i dag!