01 juli, 2007

Sommar og det som høyrer med

Det har skjedd mykje i det siste, og dagene vert ikkje heilt sånn som dei brukar å bli på Hovdenakken.Sidan sist har Sigmund og Åsta Cathrine gifta seg, Nils Ingar har flytta ut av Steinkjer, det har vore dugnad på Kraftverket, Theres har vore på besøk, Dag-Filip og Merete gifta seg, eg har vore på leir og eg har flytta ut av Hovdenakken for sommaren. Dei fleste nettene har eg tilbrakt på Buvang i Ålvundfjord, det er SÅ trivelig å vere her no som det vrimlar rundt av søsken, svigerinner, tanteungar, to foreldre og fleire andre som stikk innom. Best av alt er det når Nils Ingar kjem, og det skjer litt oftare enn før no som han ikkje lenger er i Steinkjer, endelig har han komme heim! ;)

Men i morgon stikk eg av sammen med seilbåten Lazy igjen, denne gongen på bil-vegar og ikkje kanalar. Eg fann ut at det går raskare med bil...

4 kommentarer:

elise sa...

ÅÅÅÅ!! Kjære Marie!! Nå er jeg så innmari gira!!!! Virrer bare rundt meg selv og vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg! Dette er jo bare helt utrolig bra! Skal bli så godt å få lille båten våres hjem! Tenk det at hun atter en gang skal skvulpe rundt i den norske skjærgård. Tror hun kommer til å trives på Skåla!
Skal tenke på dere på deres vei gjennom europa. Denne gangen med bil. Du og Bjørn er de beste!! God tur!! Klem

Nils Ingar sa...

God tur, kom snart igjen:)

Anonym sa...

Hoppas det har gått bra med att få hem Lazy! Nu har jag lagt upp en länk till din blogg på min blogg, som har adressen www.theressvensson.blogspot.com Jag ska förvarna om att jag har lånat namnet från din blogg, eftersom jag tyckte att det var så bra :) Hoppas du tar det som en komplimang... :)

Anonym sa...

Halloj igen! Har du fortfarande knutsiri-mailadressen? Mail som jag har skickat till den adressen har inte kommit fram :(