08 juli, 2007

Soga om Lazy, del 1

Nils Ingar har hacka seg inn på bloggen til Marie og rapportere litt frå kva ho har skreve på sms og mms:

3. juli
"Vi e på leit etter verksted i Tyskland. bilbatteriet lade ikkje lenger"
"No sitt vi i teltet og det plaskregne, Dynamoen e gåen og alt e tritt, nesten. Men vi har komme til tyskland så vi e ganske langt heimafrå da..."
4. Juli
"Pappa mekke... Heile dynamoen e defekt. d koste minst 15'000 kr me ny, og vi må vente til mandag for å få ein ny... uaktuelt... Så d ser ut t at vi fortsett uten dyanmo. dynamo e for pysa... Lei av den plassen her, mykje regn å... :-/"


5. juli
"No e e skikkelig gåen. D e litt rart å sitte i Lazy igjen, får tebake den litt triste følelsen av å være langt borte fra alt og alle. Bra at vi ska heim igjen med ein gong, håpa så dypt og inndeli at alt ska gå bra med lassing og kjøring, SPENT!! Bra visst du ber..."

6. juli
"Vi har hatt en varm dag, og en dag uten å kjøre, men D som skjedde da va at vi hadde ikkje no stativ t hengarn, så pappa foreslo at vi kjøpte litt material og bygge"

Og her driv pappa å bygge, e trur d blir bra, men d vil vis se i mårra. For da har dem lovt oss at dei vil hjelpe å losse på. D e vi veldi spent på, så da begynne vi mest sannsynlig å kjøre i mårra.
7. juli
"No har vi akkurat lasta Lazy på hengern, men har berre kjørt litt rundt på området her. E syns d ser så skumelt ut at e nesten bli litt kvalm."

8. juli
"no har vi kjørt en dag, å d går utruleg nok bra... Men d går sakte ca 60 km/t. Vi kjem ikkje ut av Frankrike i dag."

----------------------------------------------
Marie helsar alle sammen frå ein telefonboks i nærheten av Nancy, Frankrike. Har kjørt 729 km frå Middelhavet, men er framleis 2280 km frå Ålvundfjorden.

Ingen kommentarer: