02 februar, 2007

Den etterlengta sola


I dag titta plutselig sola fram igjennom skylaget og inn i stua mi. Lysglad som eg er spratt eg opp av sofaen og heiv på meg kleda, men eg var ikkje rask nok. Sola var nesten alt forsvunne bak skya igjen før eg stod utanfor døra. Men det førte uansett til ein liten sykkeltur, så får vi trøste oss med at det går mot lysare tider.

(ok, eg burde ikkje klage på mørketida i år sidan eg har vore i sola fram til jul, men å lengte fram mot lysare tider, og å glede seg over dei stadig hyppigare og lengre solgløtta må vere lov...)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei vænnen!
E fækk melding frå d inatt, minj e svårrå visst itj...(zzz) Ha verre knall å træft Nils Ingard her i Oslo da! ska på skulinj om onsdan, minj kan sekkert prøv å få t å træff han ætje d. har du tlf-nr hass? ska han på IMPULS? d ska e! har no klatreutstyret og ullplædje detj ligganj, så d ska han få. idag ha Jan-Eivind og e verre sammen i 1 år, så ikvælj ska oss på gresk restaurant:) (e æ såklart litt skeptisk, minj glæ me læll!)

Ønske d en vælsigna god dag og kvælj! Glad ti d, Marie:)

Stor klæm frå Siri

elise sa...

Heisann, kjære venn
Så fint med sol igjen da... og så bra at du får tid til å ut littegrann. Deilig! Her på vestlandet har det kommet endel snø (hurra)og er klart og kaldt. Artig å oppleve andre hjørner av vårt fantastiske land. Koser meg.

Må få benytte anledningen til å gratulere Siri og Jan Eivind med 1 årsdag. hipp hurra (håper maten smakte)

Ellers får du ha en fin kveld, Marie