21 februar, 2007

heime for å slite sofa


I formiddag kom Sigrid til Phillipshaugen og tok over leirsjefrolla, så no er eg tilbake i sofaen, for å sove, blogge, sove, skype, bli dulla med av kjærlige foreldre og sove. Så no er det nok ikkje lenge til eg er like frisk som ein turborakett.

Sjølv om ikkje kroppen syntes det var kjempe stas å vere på leir, syntes eg det var trist å forlate Phillipshaugen i dag, leir er tingen altså! Ugane er fantastiske og lederne overrasker stadig med nye evner, føler meg ofte som den heldigste i verden som får ha ein slik jobb, ARTIG!

Bildet er tatt av snusane under innspeksjonen på rommet mitt, snusen begynner å ta seg vel godt tilrette på Phillipshaugen... (det er forresten ikkje lov å sladre til dei som er på leir om kven som er snusen, det publiseres før det er snusen avslørt...)

1 kommentar:

Bjørg sa...

Hei. Skal ikke si hvem snusen er til noen... lover!

Flotte gutter forresten, artig å få se dem i lederrolle, og kjenner et snev av stolthet over å være mamma til en av dem.

Fine bilder fra den andre leiren også, Marie!
Nå håper jeg at de hjemme duller godt med deg og at du finner formen igjen.

Det er alltid trist når en må reise fra noe som er bra og som en har lagt noe av sjela si i, men nå skal både du og jeg få slappe av med at vi har lagt det hele i Guds hender og fått inn noen supervikarer som tar ansvar.
For MOT som var leirtemaet vårt, er jo egentlig til syvende og sist å stole på Gud midt i alt, om det går etter planene våre eller ikke.

God bedring!

Klem fra Bjørg :)